Fiscaal juridisch

Mijn fiscaal juridische coachingdiensten bieden begeleiding op maat voor de optimalisatie van fiscale structuren, met bijzondere aandacht voor DGA’s en IB-ondernemers. Ik zorg voor een grondige toetsing van fiscale wet- en regelgeving en verstrek strategisch advies om uw fiscale positie te versterken.

Optimalisatie van fiscale en juridische structuren.

Mijn fiscaal juridische coachingdiensten zijn ontworpen om u te voorzien van op maat gemaakte begeleiding die past bij uw specifieke situatie. Of u nu een DGA bent die fiscale optimalisatie zoekt of een IB-ondernemer die zijn fiscale positie wil versterken, ik sta voor u klaar om u te helpen bij het navigeren door de complexe wereld van fiscale wet- en regelgeving.

Fiscale structuur

Positie DGA

Positie IB ondernemer

Fiscale regelgeving

Wat u van mij kunt verwachten.

Bij RB Professioneel Partner draait alles om persoonlijke aandacht, kwaliteit en proactief advies. Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht en zet al mijn deskundigheid en professionaliteit in om optimale resultaten te bereiken voor mijn cliënten en medewerkers. Mijn onderscheidende kenmerken zijn laagdrempeligheid, veel persoonlijke aandacht en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel, en ik beschouw mijn werk als geslaagd als u tevreden bent.

Veelgestelde vragen

In een Business Coaching traject kijkt de ondernemer of manager samen met de coach naar het Wat, Hoe en Waarom van de onderneming en welke rol, gedrag, overtuigingen en ambitie hier bij passen. Zo wordt bijvoorbeeld onder begeleiding van een business-coach een Business Model Canvas ingevuld om het een en ander in kaart te brengen. In een Business Coaching traject kijkt de ondernemer of manager.

Samen met de coach naar het Wat, Hoe en Waarom van de onderneming en welke rol, gedrag, overtuigingen en ambitie hier bij passen. Zo wordt bijvoorbeeld onder begeleiding van een business-coach een Business Model Canvas ingevuld om het een en ander in kaart te brengen.

De optimalisatie van fiscale en juridische structuren is het proces van het herzien en aanpassen van de juridische en fiscale opzet van een bedrijf om belastingvoordelen te benutten, juridische risico’s te minimaliseren en operationele efficiëntie te verbeteren.

Dit hangt af van uw specifieke doelen, de aard van uw bedrijf en uw financiële situatie. Als professioneel partner kan ik een grondige beoordeling uitvoeren om de meest geschikte structuur voor u te bepalen.

Mijn expertise stelt u in staat om de beste fiscale en juridische strategieën te implementeren die uw financiële positie optimaliseren en uw juridische belangen beschermen. Ik begeleid  u bij elke stap van het proces.

 Optimalisatie kan leiden tot belastingbesparingen, betere bescherming van activa, naleving van wet- en regelgeving, en het vergemakkelijken van zakelijke groei.

De eventuele aanpassingen worden gedaan met inachtneming van de geldende wet- en regelgeving om juridische complicaties te voorkomen. Het proces wordt zorgvuldig beheerd om wettelijke naleving te waarborgen.

Scroll naar boven

Fiscale structuur optimaliseren

Ik bied deskundige begeleiding om uw fiscale structuur te optimaliseren. Door strategische aanpassingen en naleving van de nieuwste fiscale wet- en regelgeving, help ik u om uw fiscale positie te versterken en belastingefficiëntie te bereiken, waardoor u uw financiële doelstellingen kunt verwezenlijken

Optimale fiscale positie van DGA

Voor een optimale fiscale positie van de Directeur-Grootaandeelhouder (DGA) is het van essentieel belang om de juiste fiscale strategieën toe te passen. Dit omvat het benutten van fiscale voordelen, zoals de belastingvrije voordelen uit de BV-structuur, de dividend- en loonuitkeringen optimaliseren, en het gebruikmaken van aftrekposten en fiscale regelingen om de belastingdruk te minimaliseren. Als deskundige adviseur kan ik u hierbij waardevolle begeleiding bieden.

Optimaliseren van fiscale positie IB ondernemer

Voor de IB-ondernemer is fiscale optimalisatie cruciaal om belastingefficiënt te opereren. Dit omvat het benutten van aftrekposten, zoals zelfstandigenaftrek en MKB-winstvrijstelling, en slimme inkomsten- en uitgavenplanning. Ook kan het opsplitsen van inkomsten en vermogen binnen de familie, gebruik van fiscale regelingen en beleggingsstrategieën de belastingdruk minimaliseren. Als fiscaal adviseur kan ik u helpen bij het identificeren van de beste strategieën voor uw situatie.

Benutten van fiscale regelgeving. 

Het benutten van fiscale regelgeving is essentieel voor ondernemers om de financiële gezondheid te optimaliseren. Dit omvat het slim toepassen van aftrekposten, investeringsregelingen en belastingvoordelen die specifiek zijn ontworpen voor ondernemingen. Door strategisch gebruik te maken van deze regels, kunnen ondernemers hun belastingdruk verminderen en meer middelen beschikbaar stellen voor groei en investeringen. Als fiscaal adviseur kan ik hierbij waardevol advies bieden.

AI voor meer zakelijk succes. 

AI Business Coaching biedt bedrijven de mogelijkheid om te profiteren van geavanceerde kunstmatige intelligentie-oplossingen om hun zakelijke doelen te bereiken. Ik combineer technische expertise met zakelijk inzicht om organisaties te begeleiden bij het identificeren van kansen, optimaliseren van processen en het nemen van data-gedreven beslissingen. Door AI  kunnen bedrijven hun concurrentiepositie versterken, efficiëntie verbeteren en innovatieve oplossingen ontwikkelen die de groei stimuleren

NLP voor betere communicatie en strategieën. 

Bij RB Professioneel Partner omarm ik geavanceerde technologieën zoals Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) om uw zakelijke besluitvorming te versterken. NLP is een methodiek die je kunt gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert. NLP gaat niet over de inhoud, maar over de structuur van communicatie.

Coaching van A tot Z op balans en verlies-winstrekening. 

Als ervaren businesscoach werk ik nauw met u samen om diepgaand inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Ik begeleid u persoonlijk bij het analyseren van uw balans en verlies-winstrekening, en help u om helderheid te krijgen over financiële stromen, kosten en winst. Met mijn deskundig advies kunt u weloverwogen beslissingen nemen en uw financiële positie optimaliseren.

Behalen van doelstellingen zakelijk of privé. 

Stel ambitieuze doelen voor uw bedrijf en bereik ze met mijn begeleiding. Als betrokken coach help ik u bij het opstellen van een strategisch actieplan dat zich richt op groei, uitbreiding en verbetering. Met praktische adviezen en bewezen methodologieën zorg ik ervoor dat uw doelen haalbaar en meetbaar zijn.